Woonwinkel PDF Afdrukken


In onze woonwinkel  vindt u nieuwe en oude interieurartikelen.  Onze collectie laat zich het beste te beschrijven als: puur, landelijk  stoer en nieuw klassiek. Alle artikelen zijn gemaakt van eerlijke materialen. Daarbij volgen wij geen trends, maar onze eigen stijl. Daardoor is een Country and Classic stijl ontstaan. Hierdoor krijgt het intreieur een persoonlijke uitstraling i.s.m. met onze muurverven een prachtig geheel. Omdat onze winkel niet groot van formaat is kunnen wij in opdracht van een klant meubelen zoeken om een mooie geheel te maken. Wij houden niet van de standaard opstellingen zoals je in vele winkel ketens tegenkomt, juist door een oud of brocante woon item toe te voegen krijg je een spannend  en persoonlijk geheel.
Ons gastenhuisje, dat te huur is als Bed & Breakfast of als vakantie woning, ligt tegenover de woonwinkel en is ingericht met meubelen en interieur artikelen die wij verkopen in onze woonwinkel. Het gastenhuisje is op afspraak te bezichtigen als “showroom” voor de nieuwe en handgemaakte meubelen van Country and Classic Interieur.

Wij maken  meubelen maar bijvoorbeeld ook keukens op maat van elk gewenst materiaal. Wij werken samen met een meubelmaker die maatwerk levert.  Wilt u een keuken bekijken dan kan dat op afspraak.

 

 

Adres  woonwinkel:

achterwei 5 a  9131 LA Ee

  I.v.m. 4 grote interieur opdrachten waaronder 2 grote woonkeukens is onze winkel momenteel alleen op afspraak geopend.

 


  Openings tijden na telefonische afspraak tel nr 0519-518352 of 0519-518750 / 06-23663230 

 

T: 0519-518352  M: 06-23663230  BGG: 0519-518750  E: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Country & Classic Facebook